Lash Lift m Keratinbehandling inkl färgning av fransar

Lash Lift är en behandling som ger ett naturligt resultat där man böjer/permanentar fransarna skonsamt för att få en fin böj som lyfter blicken och ger ett piggare utseende.
Du kommer inte att få fler ögonfransar eftersom vi jobbar med dina egna fransar men behandlingen ger illusionen av att du får längre och fylligare fransar.
Behandlingen passar de flesta men är optimal för dig som kanske inte kan eller orkar använda mascara eller fransböjare av olika anledningar.
En behandling tar ca 60 min, dina fransar kammas upp strå för strå runt en silikonrulle (finns i olika storlekar beroende på hur stor böj du önskar) som fästs ovanpå dina ögonlock medan du blundar. Därefter appliceras två vätskor i omgångar som böjer dina fransar från roten.

Att tänka på innan:
– Undvik att boka in fysisk aktivitet eller liknande under det närmaste dygnet efter behandlingen, detta för att undvika att vätska kommer nära fransarna.
– Kom gärna helt utan smink på ögon och ögonlock
– Ta ut linser

Att tänka på efter behandling:
– Undvik produkter som innehåller olja runt ögonen under 24 timmar
– Använd inga starka eye removers de första dagarna
– Undvik dusch, bad, bastu, ånga, sol eller annan värmebehandling under 24 timmar
– Unvik att röra vid/gnugga ögonen direkt efter behandlingen och de närmaste dagarna

—-Följs inte ovan kan böjen släppa och återgå till sin ursprungliga form—

En behandling håller i 4-6 veckor beroende på hur snabbt dina fransar växer, böjen blir gradvis mildare eftersom vi tappar fransar varje dag, vill man behålla böjen rekommenderas en ny behandling efter ca 6 veckor.

I behandlingen ingår fransfärgning om så önskas samt en Keratin Double Treatment som ger fransarna näring samt ger stråna en stärkande och skyddande film.

Det går självklart bra att välja till brynfärgning och brynplock om så önskas för 100 kr

 

Boka tid