Om mig

Jag heter Helena Björkman och är auktoriserad hudterapeut och SPA-terapeut, även Cidesco-diplomerad, utbildad på Privatskolan för hudvård och SPA, tog examen vintern 2008.
Sedan dess har jag drivit egen salong på Östermalm i Stockholm. Efter dryga 5 år bestämde jag mig för att ta med mig min verksamhet till Saltsjö-Boo för att erbjuda mitt eget område härliga behandlingar med lyxiga och resultatinriktade produkter.

Med nästintill vuxna barn återvänder jag med hela familjen in till stan och fr om 1/8-2020 öppnar jag min verksamhet i härliga Altlasområdet i Vasastan.
Efter 2 år i Atlasområdet har jag fått möjligheten att flytta in hos några kollegor på Kungsholmen, som jag längtat efter lite liv och rörelse, här kommer jag verkligen att trivas, varmt välkommen till Hjärnegatan 1 fr om 26/4-22

För mig är det viktigt att du som kund är 100% nöjd när du lämnar salongen, att dina förväntningar på behandlingen är uppfyllda och att du får bra resultat på behandlingen och de hemma-produkter jag rekommenderat dig att använda.
Jag vet efter att ha följt mina kunder under många år att behandlingar och produkter gör skillnad med din hud.

Välkommen till en salong som gör skillnad!